sâmbătă, 1 decembrie 2018

100 de ani de Dragoste

Binecuvântat să fie Tatăl Ceresc, care este și Tatăl neamului românesc!
Binecuvântat să fie Hristos Dumnezeu, singurul Mântuitor, Prieten și Binefăcător al neamului românesc, adevăratul lui Rege!
Binecuvântat să fie Duhul Sfânt, Cel ce dă pururea suflare de viață iubirii de neam!
Binecuvântată să fie Sfânta Treime, Dumnezeul românilor, a Cărei dragoste ne ține, de un secol, împreună! În ciuda păcatelor noastre și a urii străinilor!

La 1 decembrie 2018 sărbătorim un secol de dragoste a lui Dumnezeu pentru neamul românesc! 
Căci numai dragostea Lui ne-a ținut și ne ține!
Singura Românie adevărată și singura care va rămâne, e România lui Hristos!


2 comentarii:

  1. Până acum am auzit că secolul care a trecut a fost cel mai sângeros din istoria umanității. Am fost învățați să vedem numai crimele, numai pe Cain. Acum perspectiva se schimbă. Cu această rugăciune, din acest articol, privirea se îndreaptă în Sus. Si Dragostea răstignită tot Dragoste rămâne. Asta în ciuda tuturor sforțărilor celor care au vrut să-I scuipe și să-I batjocorească chipul până la sânge, să nu mai poată fi recunoscută de nici un om.

    Fericit cel ce Îl mai vede pe Hristos în neamul nostru. Fericit cel rămâne în neamul lui Hristos, cel ce își amintește că jertfa (înfățișată prin culoarea roșie a sângelui) duce la sfințenie (înfățișată prin culoarea galbenă a sfintelor moaște) și îl face pe om locuitor al Cerului (înfățișat prin culoarea albastră a steagului nostru). Așa a intrat neamul nostru în Rai... acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!

    RăspundețiȘtergere

acolo

pocăiește-te inimă! ieși din cele de jos! urcă muntele ascuns în lăuntrul tău până Numele dulce al lui Hristos îți va da Împărăția lui...