Iar la miezul nopţii s-a făcut strigare: Iată, mirele vine! Ieşiţi întru întâmpinarea lui!( Matei 25, 6)

miercuri, 8 noiembrie 2017

stil de viață

”Dar ceilalți oameni care nu au murit de plăgile acestea, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se mai închine demonilor(...)și nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de fermecătoriile lor, nici de desfrânarea lor, nici de furtișagurile lor.”(APOCALIPSA 9,20-21)

Dacă iubirea de Dumnezeu înseamnă împlinirea poruncilor Lui și închinarea la diavol se face prin împlinirea poruncilor acestui duh al căderii fără sfârșit.
Ucide, gândește magic, desfrânează, fură și minte. Oamenii cred că sunt simple chestiuni de ordin moral, abateri de la o normă, etc. NU. Acestea sunt poruncile Satanei și cei care le împlinesc sunt închinătorii și slujitorii lui. Nu e nevoie de un templu satanist, nici de o liturghie neagră, nici de o jertfă ritualică: ritualul satanist e viața de zi cu zi a celui care păcătuiește, templul satanist este propriul trup, iar jertfa sabatului negru este sufletul său.
Viața multora dintre noi este un satanism personalizat și ambulant, căreia mass media îi furnizează alibiuri culturale, travestind un fenomen duhovnicesc și plin de consecințe veșnice, într-unul estetic și cu banale rezonanțe sociale.
Trăim într-o lume care ne falsifică neîncetat gândirea, simțirea și ne bagatelizează viețile. O societate-carusel axată pe producția de amețeală. Care ne zvârle continuu mințile și inimile la periferia Sensului. Singurul punct fix din această lume-vertij, de care te poți ține și te poți ridica este Crucea lui Hristos. Numai acolo ne putem opri din dansul morții, ca să ne tragem suflarea și să ne venim în fire.Și să fugim, prin rana care ne-a făcut-o în inimă Adevărul, din Școala de Ucenici ai Fiarei.
Ca să ieșim la libertatea care ne permite să realizăm că există doar un singur stil de viață: cel al lui Dumnezeu, în Lumina poruncilor lui. Celelalte sunt doar stiluri de moarte, comportamente prin care omul sfâșie lumina din el. Și de aceea, stilul de moarte, însuflețit de duhul căderii fără sfârșit, e în toate culorile curcubeului.....
Crucea omoară păcatul, nu omul. Dar păcatul ne-a devenit o a doua natură. De acea crucea doare înnebunitor ca o cură de dezintoxicare...
Dacă nu suferi, înseamnă că te-ai oprit, din lăuntrica luptă cu demonizarea ta...
MORALA e fața văzută a luptei cu moartea sufletului.... De aceea MORALA este singurul stil-de-viață; toate celelalte stiluri de viață care exclud MORALA sunt stiluri de moarte...3 comentarii:

 1. " Dacă într-o clipa de adevarata luciditate toată omenirea ar vedea cine este adevăratul ei dușman
  Toate fabricile depozitele Șantierele magazinele farmaciile si hotelurile toate instituțiile s-ar Închide
  Si ar ramine doar bisericile sa funcționeze sa producă si sa livreze non stop Euharistie "

  La instituții intra si " instituția divino- umană " ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cine mai aude ? Mulți sunt purtați de carusel , alții se urca in el de bunăvoie si apoi se zbat pentru confort , iar papușarii sunt citiva.

  RăspundețiȘtergere

anunț

azi dimineață am găsit omul răstignit între animal și robot... am scris acest poem ca să vă anunț că viață de om nu se mai găsește dec...