marți, 31 octombrie 2017

anunț

am renunțat la cetățenia mea
de om al acestei
lumi...


11 comentarii:

 1. Nici lumea nu mai vrea sa aibe oameni ca cetățeni.

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Cel Viu, milueste-ne pe noi si lumea Ta ! - am gasit rugaciunea asta intr-o carte scrisa de Arhimandritul Sofronie Saharov / ( va urma )

  RăspundețiȘtergere
 3. ...declarandu-ma cetatean al cerului !

  RăspundețiȘtergere
 4. ,,In strainatate-mi, pamantean in lacrimi.....,,

  RăspundețiȘtergere
 5. IADUL MEU SI IADUL LOR sau RAIUL SI IADUL / Nu avem cum sa traim confortabil cu iadul dinafara si nici cu cel dinauntru ; care este "ordinea"? Ele comunica liber, nu-s ingradite... Dar exista si un...rai exterior si un rai interior, si cred ca si ele comunica. Poate nu avem "ochi"pentru ele ; om fi chiar ORBI ? Am putea sa ne gatim "ochi"pentru a vedea Raiul exterior si interior, sa vedem Lumina din noi si pe cea dinafara. Cum poate fi asta ? Ce ingrasamant sa pun la pamantul inimii mele ca sa creasca samanta cea buna, pusa acolo de Dumnezeu, Raiul din inima mea ? Cum as putea vedea Raiul care ma inconjoara ? CE IMI TREBUIE DOAMNE ? - ca sa nu mai cer bilet de plecare, schimbare de "acte", ce trebuie sa fac ca SA VAD LUMINA ? Schimbarea "locului"vine din interior, cum spunea Parintele Galeriu, "Cu Tine Doamne !" https://www.youtube.com/watch?v=3o5goyEKuKo

  RăspundețiȘtergere
 6. Pe youtube : "Parintele Galeriu - Iisus ne spune..."

  RăspundețiȘtergere
 7. Pe masura ce incepi sa IUBESTI cu adevarat, iadul din afara si cel dinauntru sunt inundate de Rai. OCHII VEDERII RAIULUI, AI TRAIRII RAIULUI SUNT OCHII IUBIRII. - nu sunt 100 % sigura de asta, dar este o "varianta de lucru", putem incerca ! :)

  RăspundețiȘtergere
 8. UNDE APOI ? Am reusit sa implinim cele doua porunci ale iubirii ? Doar iubind astfel, cum ne cere Dumnezeu, putem sa nu mai fim cetateni ai acestei lumi! Cum sa facem Doamne ? - Depun si eu o cerere: "Doamne, vindeca-ne de NEIUBIRE !" BOLNAVI DE NEIUBIRE NU PUTEM INTRA IN IMPARATIA CERURILOR.

  RăspundețiȘtergere
 9. Renuntand la cetatenia acestei lumi, trebuie sa devenim cetateni ai Imparatiei cerurilor, cum se zice la slujba : "cetatean al Raiului"... Deocamdata suntem din aceeasi "substanta" cu lumea, ne trebuie o INIMA CURATA, sa fim precum pruncii ; nu indeplinim inca acele conditii de...emigrare... "Cu Tine, Doamne !"

  RăspundețiȘtergere
 10. ''Dai voință(alegere),iei(primești)putere''
  ''Ceea ce-i cu neputință la om,e cu putință la Dumnezeu''
  Doamne ajută !

  RăspundețiȘtergere
 11. " străinătatea le e creștinilor patrie „iar orice patrie le e străină“, „Epistola către Diognet“

  RăspundețiȘtergere

Strigăt în pustiul creștinismului de azi - o scrisoare pentru mine, cel puțin

VIAȚĂ de DINCOLO, ACUM și AICI! Acesta e creștinismul, așa cum l-a definit experiența martirică, adică normală, a Bisericii. Pentru că ...